Drama Igora Pokrajca: Bio sam zabrinut za svoj život, obitelj…

0
264

Ono prvo saznanje kada sam saznao u čemu je problem… Normalno da sam bio jako zabrinut za svoj život, za obitelj, djecu. Sve vam prođe kroz glavu u tom trenutku, rekao je Pokrajac za Novu TV

Igor Pokrajac nije prošao liječnički pregled zbog čega je ostao bez UFC borbe u Las Vegasu. Trebao je o prvi put u oktogon i to pred 15 tisuća ljudi protiv Eda Hedmana, ali zbog ozljeda glave UFC je sve otkazao. – Ono prvo saznanje kada sam saznao u čemu je problem…

Normalno da sam bio jako zabrinut za svoj život, za obitelj, djecu. Sve vam prođe kroz glavu u tom trenutku – rekao je Pokrajac u razgovoru za Dnevnik Nove TV. UFC inzistira na detaljnim pregledima, a druge organizacije baš i ne toliko. – Prije svake borbe morate raditi magnet glave, ultrazvuk srca.

Pretrage su jako opširne i ne možete ih napraviti u jednom danu treba vam nekoliko dana. Neke ne mogu biti iz državne bolnice nego samo kod privatnih poliklinika, liječnika. Svaka provjera mora biti ovjerena s brojem licenciranog doktora – rekao je naš borac. Protiv Hedmana imao je dobre šanse za pobjedu.

– Žao mi je jer sam stvarno ušao u veliku formu. Dobio sam priliku za veliki card. Protivnik po mjeri. Sve sam organizirao, mjesec dana priprema u baznom kampu u Miamiju ATT-a – rekao je za kraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here