Dr. Bogomir Barbić predsjednik podružnice HSP-a BiH Fojnica

0
394

FOJNICA – Jučer je u hotelu Reumal u Fojnici održan izborni zbor HSP-a BiH podružnice Fojnica.

Zboru su nazočili visoki dužnosnici HSP-a BiH – predsjednik Stanko Primorac, zamjenik predsjednika Berislav Elez, dopredsjednik Viktor Kvesić, tajnik županijskog vijeća Tihomir Sučić i dr.

Nakon otvaranja zbora i izbora radnog predsjedništva nazočnim su se obratili predsjednik stranke Stanko Primorac i zamjenik predsjednika Berislav Elez.

Predsjednik Primorac istakao je kako je ovaj današnji zbor pokazatelj kako je jedino HSP BiH alternativa aktualnoj politici a posebice kada su u pitanju Hrvati Središnje Bosne i Posavine.

“Raduje me činjenica izbora dr. Barbića za novog predsjednika HSP BiH podružnice Fojnica jer je doktor, kao predsjednik Općinskog vijeća Fojnica pokazao kako nije jedan od onih koji će pognuti glavu pred problemima i prešutiti”, kazao je Primorac.

Zamjenik predsjednika Berislav Elez je kazao kako za HSP BiH nema razlike među Hrvatima po mjestu življenja te da se jednako treba boriti za jednakopravnost na cijelom području BiH.

Nakon obraćanja gostiju prešlo se na radni dio te je izabrano novo vodstvo HSP-a BiH podružnice Fojnica.

Za predsjednika je izabran dr. Bogomir Barbić, za dopredsjednike prof Mijo Perić i Zoran Lijak, a za tajnicu je izabrana Marica Katavić.

Novoizabrani predsjednik podružnice dr Bogomir Barbić zahvalio se na ukazanom povjerenju te je obećao kako će se zajedno sa svim članovima boriti za dostojanstveniji život u Fojnici i jednaka prava za sve.

“Na predstojećim općinskim izborima u Fojnici će HSP BiH biti jedno veliko osvježenje i zabilježiti će značajan rezultat,” obećao je dr Barbić, priopćeno je iz HSP-a BiH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here