ZAMJENA ZA KOMŠIĆA - Stipe Prlić budućeg zeta iz HSP-a preveo u SDP-e!

 

MOSTAR - Veselo je ovih dana u Hercegovini. Meteorolozi najavljuju kiše, ali njih nema pa nema. Požari na svakom koraku, pa od silne vreline udarilo i ovim lokalnim političarima u glavu.

Iz HDZ-a, kao i iz njihovih satelit(ić)a poručuju kako Hercegovina napokon izlazi iz medijskog mraka, pa kao dokaz svojoj tezi navode sve učestalije "afirmativne" priloge u programu RTRS-a i TV-a 1.

 

 

 

Blago Hercegovci vama, a napose Hrvatima iz ovog dijela BiH kad ste eto nakon Večernjeg i Dnevnog lista na svoju stranu pridobili i dvije tako ugledne TV kuće na čelu kojih su Mile Dodik i Safa Oručević!

 

Dodatno zadovoljstvo je pričinio film Svetlane Broz o nekakvom Neđi iz Ljubuškog. Zadovoljstvo je toliko da su Ljubušaci i zaratili zbog svog Neđe (i njegove Štefice), a Širokobriježani oko svog Dječjeg vrtića, odnosno ceste koja će "kroz vrtić" spajati Širokobriježanke i Širokobriježane s ovdašnjim Domom zdravlja!

 

To je ujedno i najnovije čudo tehnologije za koje se pročulo poprilično široko, čak do zemlje Japana, pa ovih dana možda se put Širokog Brijega "dokoturaju" i njihovi najeminentniji stručnjaci i znanstvenici i upoznaju ovdašnje projektante koji zbilja doktorski "rasturaju" ovu struku!

 

Posušaci nemaju zbog čega ratovati, jer je kod njih ionako odavno sve uništeno bez obzira što su općina s najvećim i gospodarskim i turističkim potencijalom u čitavoj Hercegovini, pa i dosta šire. Oni su u bliskoj prošlosti imali Milana Kovača, Ljubu Ćesića Rojsa, Zdravka Ranjen Bešlića, Velimira Ptičicu Jukića, Zvonka Doktor Jurišića i druge bisere, a to se ne može nikakvim parama platiti!

 

U Grudama pak opet cvijeta SDP. Povijesno komunističko leglo se tako malo pomalo vraća svojim prastarim korijenima. Imaju sada listu od 10-tak obrazovanih osoba kakvu u ovoj maloj općini ne može u današnje vrijeme sastaviti niti jedna stranka s hrvatskim predznakom, pa čak ni sve jači i utjecajniji Boljitak.

Budući zet Stipe Prlića

 

Čak im se eto priključio i dojučerašnji predsjednik mladeži HSP-a Ivan Boban iz Bobanove Drage kojem je tako krenulo i na političkom, a ne samo na ljubavnom polju (budući zet Stipe Prlića).

 

U Konjicu tutnje požari, čak kroz minska polja. Pa dobro, oni iselili 15.000 Hrvata, a njih bi mogla vatra. Gori vatra. Dašta nego gori. Gori gora, gori borovina, nije meni žao borovine... Čega je tebi žao Buliću Mate?

 

Dobar je naš Mate. Šta će jadan on. Nego, najsimpatičnije od svega je to što SDP-ovi kadrovi postadoše najzastupljenija "klijentela" na stranicama Čovićnjaka, pardon Večernjaka, a HDZ-ovi u onoj Fahrinoj veseloj sveski sandžačkog imena.

 

Dapače, od izvora bliskog vrhu Večernjeg lista doznajemo kako će Zukan Helez biti proglašen sljedećom osobom godine u izboru čitatelja ovog lista, odnosno ponijeti Večernjakov pečat.

 

Čuj Zukan nosi pečat put Bugojna. Među razdragani bošnjački živalj. A dočekat će ga raširenih ruku i braća im u manjini Hrvati. Oni se tamo puno vole. Joj kako se vole.

 

Danijel Ivanković / JAVNO.ba

 

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar.