Bivši tjelohranitelj otkrio najbizarnije tajne Brada i Angeline

0
630

MARK BILLINGHAM, bivši tjelohranitelj Brada Pitta i Angeline Jolie nakon njihovog burnog razvoda odlučio je otkriti pikanterije iz života sa slavnim parom, a čudne stvari o Brangelini ispričao je britanskom The Sunu. Billingham je proveo je 27 godina u Specijalnim zračnim snagama britanske vojske, prošao je brojna ratišta i zaradio orden za hrabrost i ništa, kako je rekao, nije bilo toliko teško kao raditi za Brada i Angelinu.

Nakon što je dao otkaz na “najtežem zadatku u životu”, Mark je postao glava zvijezda reality showa u kojem 25 ljudi pokušavaju preživjeti vojnu odluku u ekvadorskoj prašumi, a na pitanje bi li Brad Pitt bio dobar kandidat za reality iskreno je odgovorio:
“Brad ne bi dugo izdržao bez svojih kremica za lice. On je prelijep za takve akcije. S druge strane, Angelina bi, sto posto sam uvjeren, izdržala do kraja.”

Billingham je otvoreno priznao da ga je za ono što ga je dočekalo u kući slavnog para mogla pripremiti jedino vojska te su po njegovim riječima Brad i Angelina bili opsjednuti idejom da će im netko oteti djecu.
“Klincima se nitko nije smio približiti, osim mene. U mene su imali povjerenja jer sam s djecom stvorio dobar odnos od početka”, rekao je Billingham i usput otkrio bizarne anegdote iz života sa slavnim parom.

“Znali su me pitati najgluplje moguće stvari tipa: “Kako se ulazi u kafić?” “Što trebam napraviti da uđem u restoran?”rekao je tjelohranitelj dodavši da njih dvoje nisu glupi ljudi, nego jednostavno žive u sasvim drugom svijetu i neke stvari nisu radili godinama.

Čini se da je Brad Pitt na svog bivšeg čuvara ipak ostavio bolji dojam, pa se tako prisjetio angedote kada je Brad ispustio vjetar u autu te Angelinu i njega ostavio zaključane unutra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here