​NBA legenda šokirala svijet: ‘Zemlja je ravna ploča’

0
400
Former professional basketball player Shaquille O'Neal, portraying "Shaq-A-Claus," and U.S. Marine Corps members select and load toys donated to the Marine Toys for Tots Foundation; use 44th Street employee entrance, Toys R Us Times Square store in New York City, NY, USA on november 14, 2011. Photo: Press Association/PIXSELL

Vjerovali ili ne, Shaquille O`Neal je uvjeren da je Zemlja ravna ploča. Košarkaška superzvijezda koja je više nego jednom obišla svijet, a posjeduje i doktorat floridskog sveučilišta, šokirao je svoje fanove otkrićem kako smatra da je Zemlja ravna te da za to ima nekoliko “dokaza”.

Izlaganje Doktora O`Neila samo je nastavak javne rasprave o toj teoriji nakon što su i neke druge sportske zvijezde iznenadile svijet svojim razmišljanjima o toj temi. Zvijezda NBA momčadi Cleveland Cavaliersa Kyrie Irving, igrač Denver Nuggetsa Wilson Chandler i Draymond Green iz Golden Statea su podržali teoriju da je zemlja ravna ploča. Zbog ludih izjava popularnih košarkaša reagirao je i Adam Silver, jedan od čelnika NBA lige, rekavši kako on vjeruje da zemlja okrugla.

Doprinos Shaquillea O`Neila ovoj temi bio je neprocjenjiv.
“Istina je. Zemlja je ravna. Jest. Slušajte, postoje tri načina kontroliranja uma – onime što čitate, što vidite i što čujete. U školi je prvo što nas nauče to da je Columbo otkrio Ameriku. Ali kad je došao tamo, već su ondje bili ljudi tamnije kože koji su pušili lule mira. Što vam to govori? Columbo nije otkrio Ameriku. Slušajte, vozim se od obale do obale (Amerike), meni to izgleda ravno. Samo kažem. Vozim se od Floride do Kalifornije redovito, sve je ravno. Ne idem gore-dolje pod kutom od 360 stupnjeva, i sve te stvari oko gravitacije. Jeste li pogledali van Atlante i vidjeli sve te zgrade? Želite mi reći da je Kina ispod nas? Kina je ispod nas? Nije! Svijet je ravan”, poručio je O`Neil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here